Back
BLOG

Damakların Lezzete Doyduğu Harika Zamanlar

Çikolata yapmak büyük bir deneyim ister. Özellikle de konusunda uzman olmayanların, lezzet konusunda başarı sağlayacaklarına inanmak oldukça güçtür. Çikolata hediye etmek isteyenler için hediyelik çikolata seçimi her zaman en zor seçimlerden birisi olmuştur. Alyan Gıda’nın Hediyelik çikolataları güzel tasarlanmış kutusuyla seçiminizi etkileyecek, aklınızdaki çikolata lezzetine yeni bir pencere açacak ve dünyadaki en iyi çikolatayı tatmanıza imkân tanıyacaktır.

Hediyelik Çikolata ve Bayram Çikolatası

Farklı ve harika lezzetleri bir araya büyük bir tecrübe ve titizlik içerisinde getiren Alyan Gıda, yeni çağın muhteşem çikolata çeşitlerini tüm dünyaya gururla sunuyor. Ülkemizin en özel zamanlarından olan bayramlar için harika bayram çikolatası seçeneklerine de sahip olan Alyan Gıda, özenle seçilen çikolata çekirdeklerinden, çikolatalarının o lezzetli formülüne kadar bütün üretim aşamalarında, kalite, lezzet ve sağlıktan ödün vermeden harikulade bayram çikolatası seçeneklerini tüm dünyayla buluşturuyor. Hediyelik çikolata hem dostlukların hem de sevginin paylaşıldığı en özel zamanların damaklarda bıraktığı tatlı bir hazzın en güzel hediyelerinden birisidir.

Alyan Gıda’da birbirinden lezzetli tariflerle hazırlanan bayram çikolatası ve hediyelik çikolata çeşitlerinden birkaçına göz atmaya ne dersiniz;

Lüks çikolata çeşitleri bulunan Alyan Gıda’nın en özel ürünleri arasında;

  • Monteyer ve madlen çikolata seçenekleri,
  • Her biri içerisinde harika bir krema ve fındık dolguya sahip Truffino seçenekleri
  • Harika bir kalpli ambalaja sahip Happy Moments ya da
  • Alyan Gıda’nın Riyad’da bulunan kendi hurma bahçelerinde üretilen harika hurmalardan oluşan Dates n Choco gibi saymakla bitmeyecek, tattığınızda mest olacağınız bayram çikolatası ve hediyelik çikolata seçenekleri sizleri bekliyor.

Bayramınız geçtiğimiz bayramlarınız kadar neşeli, muhabbetiniz bol ve sofralarınızın tat ve tatlı dolu olması dileğiyle en güzel bayramlar sizin olsun.

Çikolatalı Ürünlerde Fark Yaratan Lezzet Buluşları!

Alyan Gıda toplamda 57 bin metrekarelik bir alanda üretimini tüm dünyayla buluşturduğu harika ürünlere ve daha önce hiç denenmemiş cesur lezzet seçimlerine sahip bir markadır. Lüks Premium Çikolata üretiminin yanı sıra çikolata soslu kek üretimi ve farklı varyasyonlarını en özel tariflerle üretmekte, Avrupa standartlarında bir kalite anlayışıyla bütün dünyaya ihraç etmektedir. Bu enfes lezzetlerden olan kek grubunun yıldız markalarından birisi olan Volume, en özel çikolata soslu soslu sade kek, kakao kaplamalı çikolata soslu kek, hurma parçacıklı muffin kek, vb. harikulade tatlara sahip ürün yelpazesi ile damakları tatlandırmakla kalmıyor, en lezzetli buluşları bütün dünya ile buluşturuyor.

Çikolata soslu kek ve çikolata soslu sade kek çeşitlerini barındıran bazı çeşitlere göz atmak isterseniz bazı örneklerini incelemeniz için burada sizleri bekliyor;

Alyan Gıda’nın en tatlı ve lezzetli buluşları; özveri, kalite, titizlikle seçilen ürünler ve lezzetli tarifler dörtlüsünün bir araya gelmesinden oluşuyor.

Teknolojik Yeterlilik ve Uluslararası Standartlar

Alyan Gıda üretim tesisleri, günümüz teknolojisinin gereksinimlerine göre donatılmış ve ar-ge çalışmalarının hiç bitmediği bir yerdir. Helal gıda sertifikasına sahip olan Alyan Gıda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasına ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Sertifikasına sahiptir.