Back
BLOG

Kutlamaların Tercihi Alyan

İki yıldır kutlamalarımız alıştığımızdan farklı olsa da bu geleneksel alışkanlıklarımızı hiçbir zaman yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor. Düğünler, bayramlar, doğumgünü kutlamaları daha küçük gruplar halinde gerçekleşiyor ve bazen yakınlarımızın çoğu görüntülü konuşma sayesinde mutluluğumuzu bizimle paylaşıyor.

Aslında, hala özel günlerimizi unutulmaz kılabiliriz. Aramızda mesafeler de olsa, sevdiklerimizi hatırladığımızı onlara hissettirebilmek ve mutlu etmek yine bizim elimizde. Elde edilen başarılar, bayramlar, doğumlar, düğünler veya yıl dönümleri gibi kutlayacak pek çok günümüz olduğu sürece, sevdiklerimizi tebrik etmek için de birçok sebebimiz olacaktır.

Sevdiklerimizle bir araya gelmek, içinde bulunduğumuz dönemde zorlaştı ancak bir şeyleri kargo ile göndermek eskisine göre artık daha kolay. Geleneksel kültürümüz içerisinde olan “sevdiklerimize hediye çikolata götürme” alışkanlığımız, kolay kargo hizmetleri sayesinde yerini; “sevdiklerimize sürpriz çikolata kutusu gönderme” alışkanlığına bıraktı.

Birini mutlu etmenin, hatırlamanın ve tebrik etmenin en tatlı yolu ona Alyan Gıda’nın ürettiği şık çikolata kutularından birini hediye göndermektir. Truffino’nun içerisinde tat duyarlılığınızı arttıran, ruh halinizi yükselten ve daha mutlu olmanızı sağlayan çikolata lezzetleri mevcuttur.

Aşağıda bahsedeceğimiz birkaç fikirle birlikte, sevdiklerinizi tebrik etmek için Alyan Gıda’nın özel olarak ürettiği ve en sevdiğimiz çikolata seçeneklerimizi sizler için sıralıyoruz;

-İlk olarak, Truffino’nun özenle tasarlanmış ambalajını açın ve kutunun içinde ne olduğunu görmek için kapağını yavaşça aralayın.
-Daha sonra alacağınız ilk nefeste, Alyan Gıda’nın sizleri mutlu edebilmek için ilgi çekici tatlarla hazırladığı o tatlı çikolata kokusunu hissedeceksiniz.
- Sonrasında Truffino kutusundaki ilk çikolata parçasını deneyimlerken, çikolatanın mükemmel kırılma sesini duyacaksınız. Truffino ağızınızda yavaşça erirken, tat alma duyunuz çikolatanın lezzet hazzını yaşayacaktır.
- Son olarak, damağınızda ikinci bir Truffino’yu yeme arzusu uyandıran o enfes çikolata tadı kalacaktır.
İşte, Alyan Çikolatalarını sevdiklerinize hediye ettiğinizde, onların hissedeceği tam olarak budur.


Alyan Gıda’nın Bayram Çikolatası ürünleri ;
- Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (280 gr.)
- Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (280 gr.)
- Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (1000 gr.)
- Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (1000 gr.)
- Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (450 gr.)
- Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (450 gr.)
- Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (260 gr)
- Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (260 gr)
- Truffino Portakallı Kremalı Dolgulu Bitter Çikolata (260 gr)
- Truffino Karışık (Fındık – Bademli – Portakallı) (260 gr)
- Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata(325 gr)
- Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (325 gr)
- Truffino Karışık (Fındık – Bademli – Portakallı) (325 gr)


Peki, bir kutu çikolata açmanın verdiği hazzı kim sevmez ki?


Kendiniz, çocuklarınız, aile büyükleriniz, dostlarınız kısacası değer verdiğiniz herkes birinci sınıf çikolatayı hakeder. Bir düşünün… birisi size bir kutu çikolata verdiğinde hiç üzüldünüz mü? Kutuyu açarken ve o ilk çikolatayı tadarken hissettiğiniz mutluluğun tarifi çok zordur.


Çikolata neden en iyi hediye fikridir?
• Çikolata her yaşa uygundur.
• Çikolata lüksün ve hoşgörünün sembolüdür.
• Çikolata göndermesi kolay bir hediyedir.
• Çikolata insanları daima gülümsetir.
• Çikolata gelenekleri ve anıları yaşatır.
• Çikolatanın görüntüsü çok estetiktir.


Kısacası, çikolata her durum için iyi bir hediyedir. Alyan Gıda ’nın seçkin Truffino çikolatasının sevilmesi garantidir! Bizler Alyan Gıda Ailesi olarak; Ramazan Bayramı
yaklaşırken, sadece bayramlarınız için değil, hayatınızın en tatlı günleri için de mükemmel çikolataları bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Truffino Çikolatalarını Bugün Deneyimleyin, Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Alyan Gıda mağazamızı ziyaret edebilir ya da bir tık uzağınızdaki Trendyol mağazamızdan dilediğiniz çikolatayı hemen sipariş edebilirsiniz.