Back
BLOG

Alyan Gıda Kalitesi İle Bu Yıla Damgasını Vuran Atıştırmalık Trendleri

Yeni yılı kutlamamıza sayılı günler kaldı. Yıl bitmeden, en çok tercih edilen atıştırmalık trendlerini sizler için hazırladık. Farkındalıklarımız arttıkça, atıştırmalık tercihlerimiz yön değiştiriyor. Her geçen gün raflarda yeni ürünler ile tanışıyor ve deneyimliyoruz. Alyan Gıda olarak, tüketicilerimizin gereksinimlerini gözlemliyor ve yeni ürünler geliştirerek yenilikçi bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Tatlı krizlerinizde, canınız tatlı bir şeyler atıştırmak istediğinde hurmalı atıştırmalıklarımız kurtarıcınız oluyor. Özellikle hurma içeren atıştırmalıklarımız, metabolizmanıza pek çok fayda sağlarken tatlı isteğinize çözüm sunuyor. Hurmalı serilerimizde düşük kalori ve yüksek lif kaynağını hedefledik. Sağlıklı olmasının yanında, lezzetli olmasını da önemsiyoruz. İçeriğini hurmadan alan atıştırmalıklarımızı kuruyemişler ile zenginleştiriyoruz.
Paketli gıdalar tercih edilirken, ürünün içeriği ve nasıl üretildiği de önemli bir konu haline geldi. Sevdiğimiz atıştırmalıkları üretirken, kalori değerlerine, şeker oranı ve lifli olmasına dikkat ediyoruz. Ürünlerimizde insan sağlığını ön planda tutarak, kalite parametrelerinin ölçülebilir ve kabul edilebilir seviyeleri doğrultusunda güvenli gıda üretimini ve müşteri beklentilerini prensip alarak sürekli iyileştirme kapsamında üretimler gerçekleştiriyoruz. Datesn Choco ailesinin yeni üyeleri Dates n Ball ve Datesn Bar gerçek bir lif kaynağı. Gün boyu zinde kalmanıza destek olacak, günlük lif ihtiyacınızı karşılayacak ve kendinizi daha tok hissedeceksiniz.

Datesn Choco


Badem ve hurmanın eşsiz uyumuna bayılacaksınız. Kendi bahçelerimizden toplanan hurmalar taze badem ve gerçek çikolata ile kaplı. Dates n Choco verdiği lezzet hazzının karşılığında, masum kaloriye sahip. Hem hurma, hem çikolata bir arada, üstelik bir de kuruyemiş saklı.


Datesn Bar


Koruyucu, katkı maddesi ve ilave şeker içermeyen Dates n Bar, tatlılığını hurmadan alıyor ve yüksek oranda lif içeriyor. Fit kalmak artık çok kolay.


Datesn Ball


Canınız tatlı bir şeyler istediğinde masum ve doyurucu atıştırmalıkların en yenisine bayılacaksınız. Yüksek lif kaynağı, portakallı çikolata ve fındıklı Hindistan cevizli çikolata dolgusu hurma toplarına dönüştü. Hurma püresinden elde edilen tek lokmalık nefis atıştırmalık topları ile gün boyu enerjinizi kaybetmeyeceksiniz. İnternet alışverişlerinin büyümesi de , tercih ve alışkanlıklarımızı etkileyen faktörlerden diğeri. Kaliteli ürünleri, avantajlı fiyatlar ile alabileceğimiz pek çok alternatif alışveriş mağazası hayatımızı kolaylaştırıyor. Alyan Gıda’nın online mağazası www.shopinalyan.com ile çikolata ve atıştırmalık alışverişlerinizi kolayca yapabilirsiniz.